Tuesday 24 June 2014

Volg de instructies van Personeelsuitje Utrecht


Officieel, het evenement is een uitbreiding van het kantoor, maar in een meer ontspannen sfeer. De realiteit is echter dat er normaal gesproken een officiële onderneming vergadering waarin de bestuurders of senior managers geven een peptalk voor het personeel, en de rest van het lange weekend is over het krijgen op beter met uw collega's, het maken van nieuwe vrienden, en in het algemeen met een echt uitstekend.

Een tijdje terug ging ik op zo'n Personeelsuitje Utrecht, daartoe uitgenodigd door mijn lokale business partner om het bedrijf te sluiten voor hun eerste uitje van het jaar.

Recht in de onderneming vergadering op de eerste ochtend, en drie zeer korte peptalk later, waren we in de actievolle weekend. Het hotel ligt aan de oevers Kwai Noi rivier, en veel van de kamers hebben een prachtig rivier en uitzicht op de bergen, dus de eerste dag was gereserveerd verkennen van de rivier op een Thaise stijl vlot. 

Dit is niet te verwarren met de westerse vlotten -. Dat zijn woonboten en zijn groot genoeg voor veertig personen, getrokken door machtige lange staart boten, en komen met een mobiele disco, eten en een compleet Personeelsuitje Utrecht van dranken voldoende voor een geweldig dagje uit .

De Kwai Noi is opvallend onaangetast door verontreiniging op dit punt, en is ideaal om te zwemmen in de vele grote schaduwrijke zwembaden die de oevers van de rivier de stip. Voeg in een fantastisch uitzicht, ongerepte jungle, uitstekend al fresco eten en een paar biertjes en je hebt alle ingrediënten voor een fantastische dag uit te maken in Thailand.

No comments:

Post a Comment