Friday 20 June 2014

Neem een aantal ideeën van de kanshebbers tour de france


Er zijn ook verschillende rassen in de race, zoals de Nuttige Concurrentie en Bergen Mededinging . De exacte lengte varieert, omdat de route verandert elk jaar, maar de race loopt ongeveer 2000 mijl en is onderverdeeld in 20 etappes. De cursus is vooral gereden in Frankrijk, maar een aantal buurlanden worden ook bezocht. De race eindigt altijd in Parijs op de beroemde Champs-Elysees.

Dit is de primaire race. Algemeen klassement, is de geaccumuleerde tijd iedere rijder heeft in alle van de etappes. Elke dag, de rijder met de laagste draagt ​​een gele trui om hem te identificeren als de globale leider in de race.

Een tweede kanshebbers tour de france tijdens de Tour is de Point Competition. Punten worden verdiend elke keer dat een renner is een top finisher in de tussensprints en etappekoersen. De ruiter die de meeste punten verzamelt draagt ​​de groene trui.

 Andere tweede race is voor de Koning van de Berg. Punten worden verdiend voor het zijn een top finisher op de gecategoriseerde beklimmingen. De ruiter kanshebbers tour de france bergpunten accumuleert draagt ​​een rode en witte bolletjestrui.

EAMS hebben meestal een lid dat is hun kanshebber voor het winnen van de race. De teamleider moet een goed rondom racer en is meestal een sterke bergbeklimmer en tijdrijder. Echter, zonder de steun van zijn teamleden, de leider heeft geen kans om de tour te winnen. Deze renners zijn de werkbijen wiens taak het is om de teamleider de beste schot te winnen. Ze blokkeren de wind voor de leider, hem te beschermen, stoppen ontsnappingen, en halen voedsel en water voor de rest van het team.

No comments:

Post a Comment